[Zen Cart] Users can't login

Magic SEO URLs for Zen Cart.
stevelucky
Posts: 3
Joined: Sat Jul 24, 2010 8:40 am

[Zen Cart] Users can't login

Postby stevelucky » Sat Jul 24, 2010 11:38 am

It took a little while but I was able to get Magic SEO URL's working,, but am still having one major issue. When it's active, users can't login. When they try, it brings them right back to the login screen. Sometimes it gives a security error, and sometimes it just says nothing. When I comment out the code in application_top.php to deactivate the module, everything works great (except that my URLs are so long).

I'm running the newest version of ZenCart and Magic SEO URL's w/ PHP 5.2.13. Any ideas? I would set it to just ignore the login pages, but I can't figure out how to make it work.

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Users can't login

Postby inveo » Sat Jul 24, 2010 11:46 am

Please post us your site URL and step-by-step instructions how can we reproduce the problem.

stevelucky
Posts: 3
Joined: Sat Jul 24, 2010 8:40 am

Re: [Zen Cart] Users can't login

Postby stevelucky » Sat Jul 24, 2010 11:57 am

It's www.theluckylabs.com.

I've disabled them however as we just launched our site and needed the login to function, so you won't be able to reproduce it right now. I was hoping you might be familiar with the issue.

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Users can't login

Postby inveo » Sat Jul 24, 2010 12:13 pm

We didn't meet this issue yet.

I recommend you to configure your site to http://www.theluckylabs.com/ so MSU and Zen Cart setup will be the same.

stevelucky
Posts: 3
Joined: Sat Jul 24, 2010 8:40 am

Re: [Zen Cart] Users can't login

Postby stevelucky » Sat Jul 24, 2010 6:37 pm

When you say "configure my site to http://www.theluckylabs.com/", what exactly are you referring to? What do I need to re-configure?

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Users can't login

Postby inveo » Sat Jul 24, 2010 6:38 pm

You need to change some settings in includes/configure.php file (at this time your site is configured to http://theluckylabs.com/).