[Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Magic SEO URLs for Zen Cart.
SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 2:35 pm

Hello,

I'm hoping that I'm just an idiot and there's an easy fix - I thought maybe it is in the wrong file? On line 150 I have it there in application_top.php inside the includes folder - not the admin includes folder but the includes folder that sits on the root. Is that correct?

it's the same includes folder that holds the files I uploaded - magic_seo_url.php and msu_tweak.ini

I've checked it ten times, it's in that folder - is that the right folder?

Code: Select all

146 /**
147 * load the autoloader interpreter code.
148 */
149 require('includes/autoload_func.php');
150 include(DIR_WS_INCLUDES . 'magic_seo_url.php');


that's the snippet from the file - I even went on the server and pulled that file down over-writing my local copy and it is there.

Is it in the right place?

Thank you.

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 3:18 pm

I think it is in the right place. When I remove the magic_seo_url.php file from the server, the whole site goes blank, so it must be getting referenced. When I put that file back, the site goes back up. If I take that line out of the application_top.php file, then it doesn't matter if the magic_seo_url.php is there or not, the site works.

Now if I can just get the Magic SEO to work it would be great :-)

inveo
Inveo Support
Posts: 1276
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 3:24 pm

Please PM me your FTP credentials.

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 3:25 pm

Are you sure you're looking at the right site?

http://www.phylliseig.com

I'm going to change the permissions back on the .htaccess file while I wait for a response.

inveo
Inveo Support
Posts: 1276
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 4:37 pm

Thanks for FTP credentials. We have updated Zend Optimizer to the latest version and re-installed your Magic SEO URLs copy. It should work fine now.

We recommend you to update to the latest Magic SEO URLs Series since you are using fairly old 1.x Series.

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 5:04 pm

Hello,

I see it''s working now - Thank you for fixing it :-)

It took me a lot of convincing to get my client to go for the pricetag on the redesign, so I'll have to wait before bringing up that additional cost until they've recovered from this bill, but I will keep the upgrade on the top of my list of things to bring up.

Thanks again for fixing it and being so responsive today :D

Kristin

SOSPCSHOP
Follower
Posts: 25
Joined: Sat May 16, 2009 10:43 am

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SOSPCSHOP » Sun Nov 18, 2012 5:02 am

HI J

I have about the same problem ...

upgrade to zencart from 1.3.8 to 1.5.1 and changed hosting (now on aruba)

I have blank page and do not ricreate htaccess

can you help me ?

thanks !
Salvo

inveo
Inveo Support
Posts: 1276
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Sun Nov 18, 2012 8:42 am

Please follow the Troubleshooting section in manual for blank page. If it does not help then please PM us your FTP credentials.

SOSPCSHOP
Follower
Posts: 25
Joined: Sat May 16, 2009 10:43 am

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SOSPCSHOP » Sun Nov 18, 2012 11:00 am

many thanks for quick response...

I have added this to application_top

Code: Select all

@ini_set('display_errors', '1');
error_reporting(E_ALL);
include(DIR_WS_INCLUDES . 'magic_seo_url.php');


and now i see this to the head of page

Code: Select all

Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 3, whereas the Loader expects 4 in /web/htdocs/www.sospcshop.com/home/includes/magic_seo_url.php on line 0


I have re-send the

magic_seo_url.php and msu_tweak.ini

in binary mode but it do not works...

is this message useful ?

inveo
Inveo Support
Posts: 1276
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Sun Nov 18, 2012 11:48 am

Zend Optimizer on the server is too old. Please update it to the latest available version.