[Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Magic SEO URLs for Zen Cart.
SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

[Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 9:29 am

Hello,

I did a fresh install of Zen Cart 1.5, pushed it live, and installed Magic SEO the way I installed it for version 1.38 and the htaccess file is not getting built, and the urls are not appearing.

Please tell me what I should try.

Thanks.

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 9:42 am

Please make sure your Magic SEO URLs are activated by opening http://www.example.com/?inveoActivation in your browser.

For urgent and instant support please use the contact form at http://www.inveostore.com/

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 9:53 am

Hello,

I opened that URL in my browser and it took me here:

http://www.iana.org/domains/example/

Now what? There are no instructions there.

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 9:59 am

Please make sure you have replaced "www.example.com" with your own domain.

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 9:59 am

Should I insert my store's URL in place of example.com? I did that and nothing happened. Should I now use the contact form on your site?

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 10:05 am

Please post here your store URL.

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 10:10 am

Thanks for URL. Actually your site is running Magic SEO URLs 1.x Series so no activation is required. Please repeat the installation process and make sure installation line in includes/application_top.php file is in place and then all should work fine.

However, we always recommend to use Magic SEO URLs 4.x or later with ZC 1.5.

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 10:55 am

Hello,

I went through the installation process again, I used binary mode for transfer, I set the appropriate permissions, I visited the main page of the store to activate, and still nothing.

I am not getting any errors in my log. It's just not working. I am still including the line in application_top.php include(DIR_WS_INCLUDES . 'magic_seo_url.php'); on the line after the one mentioned in the instructions. I have the permissions still set on the fancy-data folder to 777 and the permissions on the blank .htaccess file on the root to 666

I'm at a loss.

SN0WKRASH
Posts: 9
Joined: Fri Aug 31, 2012 10:45 pm

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby SN0WKRASH » Thu Sep 06, 2012 1:00 pm

Is there someone available to look at this? I don't want to leave my permissions open like this. I'm happy to try a free upgrade if you want to send it over if you think that's the problem.

inveo
Inveo Support
Posts: 1281
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] Upgraded to 1.5 - URLs stopped working

Postby inveo » Thu Sep 06, 2012 1:09 pm

We have checked your site and Magic SEO URLs still do not seem to be installed or loaded there. Please make sure you are editing the correct application_top.php file.