[Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Magic SEO URLs for Zen Cart.
Dane
Posts: 10
Joined: Tue May 31, 2011 12:10 pm

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby Dane » Wed Jun 01, 2011 8:37 am

sent

inveo
Inveo Support
Posts: 1280
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby inveo » Wed Jun 01, 2011 10:11 am

We have checked your server and PHP is not working properly there. It is a low level problem. I would suggest you to re-install PHP with pure not-modified PHP version (we met exact similar problem about four times during last 5 yrs and fixing PHP helped).

Dane
Posts: 10
Joined: Tue May 31, 2011 12:10 pm

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby Dane » Wed Jun 01, 2011 10:20 am

Can you be more specific to what the problem is?

inveo
Inveo Support
Posts: 1280
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby inveo » Wed Jun 01, 2011 10:26 am

It is PHP low level problem. None can answer this question.

Dane
Posts: 10
Joined: Tue May 31, 2011 12:10 pm

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby Dane » Wed Jun 01, 2011 10:49 am

Ok, I had my IT team re-install PHP but the problem still persists.

inveo
Inveo Support
Posts: 1280
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby inveo » Wed Jun 01, 2011 11:03 am

We still see exactly same PHP version with exact same config. Please start from scratch with pure unmodified PHP version and with no additional ini configuration files.

Dane
Posts: 10
Joined: Tue May 31, 2011 12:10 pm

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby Dane » Wed Jun 01, 2011 1:25 pm

ok, new PHP loaded....

Dane
Posts: 10
Joined: Tue May 31, 2011 12:10 pm

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby Dane » Thu Jun 30, 2011 7:18 am

So you're just ignoring my help request??? hello??

inveo
Inveo Support
Posts: 1280
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [Zen Cart] MSU do not rewrite URLs

Postby inveo » Thu Jun 30, 2011 9:18 am

How can we help you if you did not post any error messages or anything more specific?

Since your problem started when you have move to dedicated server, it is a server problem. Please make sure you are using pure and latest PHP version with no patches installed.