Problems with HTTPS

Technical difficulties? Ask for help here.
industex
Posts: 10
Joined: Fri May 15, 2009 1:06 am

Problems with HTTPS

Postby industex » Wed Jun 03, 2009 8:18 am

hi,

i have a problems with https pages. can't view.
do you know why?

thanks for all
Magic SEO URLs for OpenCart

inveo
Inveo Support
Posts: 1261
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: Problems with HTTPS

Postby inveo » Wed Jun 03, 2009 8:32 am

Could you please provide any error message or steps how to reproduce the problem? What is your store URL?

industex
Posts: 10
Joined: Fri May 15, 2009 1:06 am

Re: Problems with HTTPS

Postby industex » Wed Jun 03, 2009 8:38 am

thanks J

the error is:

"Page not foud"

my store is:

www.industex.com

but now the module is disable, but a i can enabled now for a few minutes.
do you thinks is necessary?

Thanks.

inveo
Inveo Support
Posts: 1261
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: Problems with HTTPS

Postby inveo » Wed Jun 03, 2009 8:39 am

You don't have enabled mod_rewrite for HTTPS.

industex
Posts: 10
Joined: Fri May 15, 2009 1:06 am

Re: Problems with HTTPS

Postby industex » Thu Jun 04, 2009 12:35 am

Hi J,

But how it Enabled?, I have loaded the module for the apache and I think it works well for both HTTP and HTTPS, or not?

Thanks and regards.

industex
Posts: 10
Joined: Fri May 15, 2009 1:06 am

Re: Problems with HTTPS

Postby industex » Thu Jun 04, 2009 3:48 am

Hi J,

The problem has been resolved.
problem was in apache configuration

Thanks for all.
Magic SEO URLs for OpenCart


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests