Page 1 of 1

MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sat Mar 08, 2008 1:17 pm
by jeking
Just a quick question. Does the site map need to be updated at all once it's installed? How does it know if I've added new products?

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sat Mar 08, 2008 1:37 pm
by inveo
No, it doesn't. The content of MSU Sitemaps is generated "on the fly".

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sat Mar 08, 2008 5:08 pm
by jeking
Thanks for the quick reply. Could you explain that a bit more? Does a new product page need to be visited for it to be added, for example?

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sat Mar 08, 2008 5:40 pm
by inveo
No, it doesn't. Visiting the page is only required for cache data creation.

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sat Mar 08, 2008 6:04 pm
by jeking
So how does it compile all the site links?

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sat Mar 08, 2008 8:00 pm
by inveo
I don't know what you mean now.

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sun Mar 09, 2008 11:33 am
by jeking
Sorry if I wasn't clear. I mean how are the url's in the site map generated. As I understand it, a site map includes teh url to every product one my site. When I add a new product, how does that url get added to the site map?

Re: MSU Sitemaps - need to be updated?

Posted: Sun Mar 09, 2008 2:26 pm
by inveo
Once the product is added, automatically appear in MSU Sitemaps.

Cart  
(empty)

Cart Check out  »

Prices are tax inclusive.

The VAT rate for your country (US) * is 0,0 % because it is not a member of the European Union (EU).

* Please create an account if your country does not match.

Community feed
  • [phpBB3] AJAX Userinfo Extension
    Hi! I'm having trouble with this extension: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... _userinfo/ I tried asking support from the author but for no avail, since now. My request for support...
    by Lord Phobos
  • [phpBB3] Upgrade to phpBB 3.2.3
    Hello.. after Upgrade to phpBB 3.2.3 I am getting this message.. How can I solve this issue..? Thank you
    by ingbrzy
  • [phpBB3] URL path changed
    Hello.. I have changed my site path after moving to new hosting and now can not activate SEO module.. new path http://www.miuios.cz/domains/miuios.cz/ could you help me? thank you
    by ingbrzy2
  • [phpBB3] Chinese language support
    Hi, i bought magic seo for phpbb because it says that it supports a wide range of alphabets and UTF-8, however i found that it doesn't. I'm preparing a website in Chinese and all forums having a...
    by iwsmike
  • [WP2PS] Yoast SEO plugin
    Thanks for your support installing the PS-WP integration. However there is some errors when PS-WP integration is activated. 1. Error generating sitemap with Yoas SEO plugin (it disappears when...
    by argidomin
Join our support forum » Pre-Sales Questions »
Featured Testimonials

Thank you very much, the loading times of both the web and the back office have been considerably reduced.

Manuel, the owner of Motos Manu

Search friendly URL's are very important for marketing any site, let alone an e-commerce site like CRE Loaded. A client site built on CRE Loaded needed a plug-in to fix the PHP based URL's. Magic SEO URLs are running flawlessly and doing exactly what it is supposed to: providing those search friendly URL's. I had them install it as well...

Chad, the owner of Website Marketing & Website Development

More Testimonials »