[CubeCart 5] Having always a blank screen

Magic SEO URLs for CubeCart.
dee001
Posts: 1
Joined: Sun Sep 23, 2012 1:03 pm

[CubeCart 5] Having always a blank screen

Postby dee001 » Mon Sep 24, 2012 9:08 am

Hi.
I'm using CubeCart 5.1, and I recently tried to install the Magic SEO URL plugin.
I experienced some problems.

First, when I made the changes to the specific php files, the store didn't work at all, I was having a blank screen.

Second, when I put

Code: Select all

@ini_set('display_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
I saw the Magic SEO URL's php file was having probems in line 0, that means it got corrupted in the transfer although I tried several times to upload it in binary mode.

Third, when I finished the installation, no matter I was having a blank screen, although I disabled all languages in order to have only one, I was having a www.myurl.com/en-us as a url.

Is it the reason the Mod's files are not uploaded ina binary mode the only one? If yes, how can I manage it? I used FileZilla with the option "binary transfer".

thanks
Magic SEO URLs for CubeCart

inveo
Inveo Support
Posts: 1270
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [CubeCart 5] Having always a blank screen

Postby inveo » Mon Sep 24, 2012 9:48 pm

Please PM us your FTP credentials and we will take a look.

inveo
Inveo Support
Posts: 1270
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [CubeCart 5] Having always a blank screen

Postby inveo » Thu Sep 27, 2012 10:44 am

We have switched your site to PHP 5.3 and it did the trick.


Return to “CubeCart Modules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests