[CRE Loaded] New installation - problem at Step 4

Magic SEO URLs for CRE Loaded.
souljacker
Posts: 6
Joined: Mon Apr 25, 2011 6:59 am

[CRE Loaded] New installation - problem at Step 4

Postby souljacker » Mon Aug 01, 2011 4:41 am

Hi,

I'm installing the software myself although I have limited knowledge of this kind of thing. I seem to have reached a problem.

My site uses CRE Loaded and is all up-to-date with the latest software updates etc

I've got up to step 4 of the installation but when I add the code snippet to the www/includes/application_top.php my homepage then displays an error page stating that Zend Optimizer is NOT installed.

My hosts have confirmed that Zend Optimizer IS installed for my site so can anyone tell me who or what is going wrong please?

Does Zend Optimizer need to be configured in a certain way?

If I carry on to step 5 and further will this error message go?

All help appreciated,

Thanks

Matt
Magic SEO URLs for CRE Loaded

inveo
Inveo Support
Posts: 1262
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [CRE Loaded] New installation - problem at Step 4

Postby inveo » Mon Aug 01, 2011 5:14 am

If you see the error message that Zend Optimizer/Zend Guard Loader is not installed then is really not installed (not loaded into PHP). There maybe a couple of reasons for this but usually host support is wrong. If you are using custom php.ini file then you will need to add Zend Optimizer installation code there as well (please contact host support for details).


Return to “CRE Loaded Modules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests