Search found 5 matches

by Altobirus
Fri Nov 13, 2009 1:05 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Meta Keywords don't work in html code
Replies: 2
Views: 2449

Re: [CRE Loaded] Meta Keywords don't work in html code

Thank you for your answer. I will Try it.
by Altobirus
Tue Nov 10, 2009 3:56 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Meta Keywords don't work in html code
Replies: 2
Views: 2449

[CRE Loaded] Meta Keywords don't work in html code

Hi, My site is Manomaya.com I have installed the Magic SEO which is wonderfull module. I have a problem with Keywords for the language FR (France) and ES (Spain) because the meta keywords don't work. If you go on the french or spanish version, see the html code and you will see that meta keywords an...
by Altobirus
Fri Mar 07, 2008 4:47 pm
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Default language
Replies: 4
Views: 2745

Re: [CRE Loaded] Default language

it work fine now :)) I simply added after this code in include/application_top.php // include the language translations require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php'); This line // Magic SEO include(DIR_WS_INCLUDES . 'magic_seo_url.php'); And I deleted my cookie.......all is ok now !!! Thanks a lot
by Altobirus
Fri Mar 07, 2008 4:25 pm
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Default language
Replies: 4
Views: 2745

Re: [CRE Loaded] Default language

I try to add your code but it doesn't work. If this can help you, in the same line where I added this code // Magic SEO include(DIR_WS_INCLUDES . 'magic_seo_url.php'); I saw these lines // Ultimate SEO URLs v2.2 include_once(DIR_WS_CLASSES . 'seo.class.php'); if ( !is_object($seo_urls) ){ $seo_urls ...
by Altobirus
Thu Mar 06, 2008 7:50 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Default language
Replies: 4
Views: 2745

[CRE Loaded] Default language

Hi, I've recently installed Magic SEO on CRE Loaded plateform. It works fine but the problem is that it detected the browser defaut language and displayed it automatically but now, it automatically put the site in defaut language (english for me) but i use french browser. It should display the frenc...