Search found 11 matches

by jonathancunliffe
Thu Oct 21, 2010 5:47 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Switch domains within same licence?
Replies: 3
Views: 3765

Re: [CRE Loaded] Switch domains within same licence?

Hi, We are running both stores on the same domain. We could never get it working on the old store, but it is a high-traffic live site and we didn't want to take the risk of taking it offline for too long in order to fix it. The new site is not yet live so we have the time to figure out how to get it...
by jonathancunliffe
Thu Oct 21, 2010 1:15 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Switch domains within same licence?
Replies: 3
Views: 3765

[CRE Loaded] Switch domains within same licence?

Hi,

I purchased magic seo for 1 domain but didn't manage to get it working on that domain for various reasons.

Is it possible to use the license for that copy on a new site I am developing? If so, what do I need to do to link the license to the domain?

Regards,

Jonathan
by jonathancunliffe
Thu Sep 09, 2010 10:52 pm
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL
Replies: 8
Views: 5997

Re: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL

Hi J, I have done some further work on this, and cleaned up our PHP install and Magnetic One files. Unfortunately it is still not working. I purchased the software a few months ago - is it possible that I am not using the latest version of the software? How do I check? The last test I did, I was fin...
by jonathancunliffe
Fri Aug 20, 2010 12:45 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL
Replies: 8
Views: 5997

Re: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL

Hi J,

I have done this - please check your PMs.

Regards,

Jonathan
by jonathancunliffe
Thu Aug 19, 2010 5:12 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL
Replies: 8
Views: 5997

Re: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL

Hi,

Please can you provide me with an email address that I can send them to? I would like to avoid posting them directly on the forum.

Thanks,

Jonathan
by jonathancunliffe
Wed Aug 18, 2010 7:35 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL
Replies: 8
Views: 5997

Re: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL

Hi, I reverted back to the previous .htaccess and application_top.php because this is a live shop. However, the site can be seen at http://www.sweetpeaandwillow.com I can provide FTP details if it helps. The current site is using "clean URLs" from a different module which we are clearly lo...
by jonathancunliffe
Tue Aug 17, 2010 11:51 pm
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Showing numbers only in URL
Replies: 8
Views: 5997

[CRE Loaded] Showing numbers only in URL

Hi, I have installed Magic SEO for CRE Loaded on a live site this morning and everything has worked except for one thing... The URLs are only showing numbers rather than category and product names. Can you help me to work out why this is happening? For example http://www.domain.com/-35 is coming up ...
by jonathancunliffe
Mon Dec 21, 2009 9:18 am
Forum: Pre-Sales Questions
Topic: [CRE Loaded] Upgrading from CRE SEO
Replies: 1
Views: 6887

[CRE Loaded] Upgrading from CRE SEO

Hi, Could you tell me if CRE Loaded MagicSEO is compatible with CRE Loaded B2B 6.2 (13.2 (SP1))? Also, this has a previous contrib that has given us friendly URLs of some sort (You can see them at http://www.sweetpeaandwillow.com), but we want to replace them with MagicSEO as it is clearly a better ...
by jonathancunliffe
Tue Jun 02, 2009 10:51 am
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Zend problem after server upgrade
Replies: 6
Views: 2901

Re: [CRE Loaded] Zend problem after server upgrade

Hi,

Thanks for that. I will therefore install Zend Optimiser, and hopefully that will solve the issue. Sorry for not understanding the difference.

By the way, does Magic SEO work on 6.3?

Regards,

Jonathan
by jonathancunliffe
Wed May 27, 2009 11:15 pm
Forum: CRE Loaded Modules
Topic: [CRE Loaded] Zend problem after server upgrade
Replies: 6
Views: 2901

Re: [CRE Loaded] Zend problem after server upgrade

I should also have mentioned, that this is CRE Loaded 6.2

Thanks,

Jonathan