[WP Accelerator] How do I troubleshoot layout problems?

Technical difficulties? Ask for help here.
markwoodroof
Posts: 1
Joined: Thu Sep 15, 2016 8:47 am

[WP Accelerator] How do I troubleshoot layout problems?

Postby markwoodroof » Fri Sep 23, 2016 2:11 am

Hi

I am running the latest version of WordPress Accelerator (v1.2.06) and when I turn this on, the top navigation bar layout does not render properly:

http://screencast.com/t/DKMtdA4szN

If I turn put it into Maintenance Mode / switch it off, the rendering is fine.

I am not sure how to diagnose / fix this problem :cry: - please can you advise.

Thanks

Mark
Magic SEO URLs for CubeCart

inveo
Inveo Support
Posts: 1253
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:07 pm
Contact:

Re: [WP Accelerator] How do I troubleshoot layout problems?

Postby inveo » Fri Sep 23, 2016 3:19 am

The common reason for this issues are mal-formatted CSS files that break an all-in-one CSS file (i.e. it stops the CSS parser in the middle of the file). While Accelerator automatically fixes common CSS syntax errors, some of them need to be fixed manually.

To resolve the issue:

  1. Disable Accelerator and check every-single CSS file (search for "{" and " }" and see if the number of occurrences match each other - this is #1 reason why it does not work)
  2. Open-up your website in two tabs (in one tab with Accelerator disabled). Then right-click the affected element and click "Inspect the element" (the name of the item vary per browser) and see the differences.

You can also send us your WP and FTP credentials and we will resolve it.


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests